Åpningstider i resepsjonen i sommer

Fadderseminar

Neste skoleårs faddere har vært på seminar og er klare for høstens oppgaver.

Besøk fra Forsvarets mediesenter

Torsdag 1. juni ga Forsvarets mediesenter markedsføringselevene praktisk og taktisk innsikt i digital relasjonsmarkedsføring

Skoleårets siste uker og sommeravslutning

Vi er inne i skoleårets siste uker og her finner dere nødvendig informasjon og planer.

Feiring av norgesmester

Fredag 19. mai feiret vi møbelsnekkerene Aron Larsen Sværen og Jonas Oppedal som gikk helt til topps i World Skills Norway!

Eksamensperioden våren 2017

Opptrekk til skriftlig eksamen er 12. mai og første skriftlige eksamen avholdes 19. mai.

Påbyggsklasse på byvandring i Oslo

Byvandring i tigerstaden

9. mai var klasse CPB turister i egen by.

Informasjon om tilfelle av hjernehinnebetennelse. Oppdatert informasjon om vaksine

En russ fra Ullensaker er smittet med hjernehinnebetennelse. Fredag 19.mai vil det foregå på vaksinasjonskontoret på Rælingen rådhus fredag 19.mai kl 10.Dette er vaksinering for de som kan ha hatt kontakt med smittekilden. De som er vaksinert tidligere skal ikke ha ny vaksine.

WorldSkills-seier til Skedsmo-elever!

To av Skedsmos elever har deltatt i norgesmesterskap i møbelsnekkerfaget.

Og takk for en flott uke!

Besøk fra vår tyske partnerskole

I mars fikk vi igjen besøk fra Niedersorbisches Gymnasium i Cottbus