Spørreundersøkelse til foresatte til elever i videregående skole

Vi oppfordrer foresatte til elever som ikke har fylt 18 år til å svare på undersøkelse om skolens arbeid med å sikre et trygt og godt skolemiljø.

middle aged high school teacher talking to students during break

Velkommen til informasjonsmøte

Skedsmo videregående skole inviterer elever og foresatte (vg3 ST og påbygg) til informasjonsmøte i skolens kantine onsdag 27. mars kl. 18:00.

Den store lærerjakten 2019

Vil du bli vår nye kollega? Vi har flere ledige stillinger fra august.

1STE på trappene til Akropolis

ECO City-gjengen tilbake fra Athen

I uka før vinterferien var halve 1STE i Athen. Klassen er en del av Erasmus+-prosjektet ECO City 2030, i samarbeid med skoler i Athen og Paris, om bærekraftig utvikling.

Skole-NM i møbelsnekkerfaget på Skedsmo

Skedsmo videregående skole er arrangør av skole-NM i møbelsnekkerfaget 10.-11. april.

ECO City 2030

Elever og lærere fra prosjektet ECO City 2030 reiser snart til Athen.

Nesten på plass!

Solcelle-tre

Skedsmo vgs er så heldige at Lillestrøm kultursenter og Akershus Energi har donert et solcelle-tre med sittebenker til oss.

Fylkesmesterskap i yrkesfag

6. februar avholdt vi fylkesmesterskap i tømrerfaget, anleggsmaskinførerfaget, elektrikerfaget, interiør- og utstillingsdesign og møbelsnekkerfaget

Fra venstre på bildet ser vi: Kristoffer Bartnes (2STB), Daniel Kolstad Ingebretsen (3STE), Adrian Krasniqi (2STB). Tobias W. U. Wangberg (2STB), var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Romeriksmesterskapet for ungdomsbedrifter

Fra Skedsmo vgs vant bedriften Recibo UB prisen for beste innovative produkt. Vi gratulerer!

Fylkesmesterskap

6. februar arrangerer vi fylkesmesterskap i Tømrerfaget, Anleggsmaskinfører, Elektriker, Interiør- og utstillingsdesign og Møbelsnekker