Fylkesmesterskap

6. februar arrangerer vi fylkesmesterskap i Tømrerfaget, Anleggsmaskinfører, Elektriker, Interiør- og utstillingsdesign og Møbelsnekker

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Ungdataundersøkelsen 2019

Elevene ved skolen får i uke 7-12 mulighet til å delta i ungdataundersøkelsen i Akershus 2019.

Velkommen til åpen skole

Torsdag 17. januar har vi åpen skole kl 18:00. Velkommen!

Julegaver til ansatte

Julegavene til ansatte er resultatet av et samarbeid mellom elevene på tilrettelagt opplæring (design og håndverk og medier og kommunikasjon) og elevene på Vg2 trearbeid.

Julemesse

Det var skikkelig julestemning og mange mennesker i kantina da tilrettelagt opplæring hadde julemesse 27. november

Seminar for russestyrene i Oslo og Akershus

Tirsdag 13. november var russestyret og elevleder på seminar for russ i regi av Statens vegvesen og politiet. Hovedfokuset for seminaret var trafikksikkerhet.

Oppsummering av SOS-dagen

1. november samlet elevene inn penger SOS-barnebyer.

Akershus-rektorer i samarbeid med rektorer fra Skottland

Rektor-utveksling på tvers av landegrensene skal gi bedre innsikt i elevlederskap, engasjement, og digitalisering.

Informasjon til elever og foresatte om Elevundersøkelsen 2018

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet (Udir) der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.