Eksamensperioden våren 2018

Opptrekk til skriftlig eksamen er 15. mai og første skriftlige eksamen avholdes 22. mai.

Landbruksutdanningen har en stor besetning av Herefordkveg til kjøttproduksjon.

En ukes jobbskygging ved TAMU i Danmark med midler fra Erasmus+ ansattmobilitet

To av våre ansatte har vært på jobbskygging Danmark for å få en bredere forståelse av konsekvenspedagogikken.

I ly ved verdens ende

Kulturutveksling: Å Være en del av Europas mangfold / Partizipiere an der Vielfalt Europas

Skedsmo videregående skole fikk besøk av 6 tyske kollegaer fra vår partnerskole Niedersorbisches Gymnasium, Cottbus 19.04 - 22.04.

Lærere på eTwinning-seminar

I uke 16 var to av skolens lærere, Mari Soleglad og Atle Teige, på seminar i Martinique for å lære om eTwinning.

Lærer Vidar Olausen, Henrik Smerud, Oda Sofie Østbakken og lærer Dag Steinar Gulbrandsen.

Norgesmestere i elektrofag

12. april deltok to av elevene våre i norgesmesterskap i elektrofaget på Ringsaker vgs

De tyske lærlingene vi har på besøk

Tyske lærlinger på Skedsmo vgs

Elevene i tysk fordypning har hatt en lærerik time sammen med tyske lærlinger som vi har på besøk.

Deltagelse i norgesmesterskapet i yrkesfag, Skole-NM

I april avholdes Skole-NM. Vi deltar med fem elever fra Skedsmo. Vi ønsker lykke til!

Fylkesmesterskap i Interiør- og Utstillingsdesign - Pokalen med «hjem»

Bjørn Robert Reisgård fra Vg2 Interiør- og Utstillingsdesign fikk 21. mars en velfortjent førsteplass i Fylkesmesterskapet i Interiør på Ås videregående skole, og tok med dette med seg vandrepokalen tilbake til Skedsmo.

Tysklærer Berit Lindstad Fagerbakk og Larissa

Tysk språkassistent

Dette skoleåret har vi vært så heldig å ha en tysk språkassistent ved Skedsmo videregående skole.

Møbelsnekker. En av jentene på Vg1 DH har laget skrin. Sammenføyningsteknikken som er brukt i hjørnene heter sinking. Dette er gjort for hånd, og eleven vant fylkesmesterskapet i møbelsnekkerfaget! Vi gratulerer!

Elevarbeider på Vg1 Design og håndverk

I vinter har elevene på Vg1 DOH fått fordype seg i forskjellige design- og håndverksfag.