Velkommen til fylkesmesterskap i tømrerfaget, maskinførerfaget og møbelsnekkerfaget!

19. mars er det fylkesmesterskap i tømrerfaget, maskinførerfaget og møbelsnekkerfaget. Velkommen!

19. mars arrangerer Skedsmo vgs fylkesmesterskap i tømrerfaget, maskinførerfaget og møbelsnekkerfaget. Konkurransen er åpen for yrkesfagelever fra hele Akershus, og er en del av Skole-NM 2018.

Målet med skolemesterskap er å bidra til å øke interessen, statusen og rekrutteringen til yrkesfagene i videregående skole.

Se program for fylkesmesterskapet her

Påmelding

Det er de videregående skolene som melder på elever til fylkesmesterskapene, etter først å ha gjennomført uttak ved egen skole. Påmelding til fylkesmesterskapene gjøres gjennom eget påmeldingsskjema. For må melde på flere deltakere må skjemaet sendes inn på nytt. Frist for påmelding var 31. januar.

Se oversikt over tid og sted for alle fylkesmesterskapene på www.akershus.no/skole-nm.

Uttak til skole-NM

Vinnerne av konkurransen vil kunne bli valgt ut til å delta i de nasjonale konkurransene i skole-NM. Skole-NM 2018 arrangeres i minst 25 yrkesfag og går av stabelen i uke 15, 16 og 17.

Se oversikt over tid og sted for alle konkurransene i skole-NM hos Worldskills Norway

Rune Larsen

Avdelingsleder bygg- og anleggsteknikk