Norgesmestere i elektrofag

12. april deltok to av elevene våre i norgesmesterskap i elektrofaget på Ringsaker vgs

Lærer Vidar Olausen, Henrik Smerud, Oda Sofie Østbakken og lærer Dag Steinar Gulbrandsen. Foto: Peggy Lindesteg
Foto: Peggy Lindesteg

Oda Sofie Østbakken og Henrik Smerud er norgesmestere i elektrofaget! Dette faget hadde flest deltakende lag, så dette er en kjempeprestasjon! Vi gratulerer!

To kjempestolte lærere fulgte elevene til konkurransen.

Juryens begrunnelse til vinnerlaget:

Meget pent utført anlegg. Meget bra dokumentasjon. Viser et godt samarbeid og har god orden. Godt planlagt oppgave. Minus mangler risikovurdering før oppstart. Meget god forståelse for faget.

Oppgaven var: "Elektrisk installasjon av et celle-kontor"

Dommere: Kjetil Flathagen, Eirik Borgen, Even Finden, Magnus Johansen og Nils Arne Sund

Tredjeplassen gikk til Ringsaker videregående skole og andreplassen gikk til Vest-Telemark videregående skole.