Rådgivertjenesten

Kontakt

Yrkesveileder: Marianne Monsrud holder til rett opp trappa i hovedbygningen, tredje
dør til høyre, telefon 45842173

Sosialpedagogisk rådgivning: Espen Johnsen Nærum i rådgivergangen i 2.etg

Tilrettelagt opplæring: Randi Bekkevold holder til i rådgivergangen i 2.etg

Studieveileder: Camilla Bratland holder til rett opp trappa i hovedbygningen, andre dør til høyre, telefon 45423025, Facebook

Rådgiverne har ikke faste åpningstider, gjør avtale ved å stikke innom, sende en e-post, ringe eller sende sms.

Kontakt

Marianne Monsrud

Yrkesveileder

Randi Bekkevold

Elevleder og rådgiver tilrettelagt opplæring

Espen Johnsen Nærum

Sosialpedagogisk rådgiver

Camilla Bratland

Studieveileder

Nyheter

Godt over halvveis ferdig med taket. F. v. Kristoffer Robin Blaaflat, kontaktlærer Helge Lethigangas, Sindre Kristiansen og Marcus Torjuul.

Yrkesfagelever med innsats for egen skole og lokalmiljø

26.06.2018

Elevene ved Vg2 byggteknikk på Skedsmo videregående skole bytter ut et gammelt og slitt tak over noen containere på skolen. Skolen har lang tradisjon for å kombinere faglig utdanning med praktiske oppgaver som gagner både skole og lokalsamfunn.

Oppmøte første skoledag

21.06.2018

Her finner dere oversikt over oppmøte torsdag 16. august. Velkommen!

Lillestrøm 29.08.2017
Skedsmo vgs
Foto Kristin Svorte

Ledige plasser på Sommerbyggskole for elever som skal begynne på 10. trinn til høsten

20.06.2018

Vi har fem ledige plasser på sommerbyggskolen som gjennomføres på Skedsmo videregående skole i uke 32.