Åpningstider i vinterferien

Skolens resepsjon er betjent hver dag i vinterferien

Skolemesterskap for ungdomsbedrifter

Fredag 17. januar arrangerte vi skolemesterskap for ungdomsbedriftene på skolen. Dette er andre gang vi arrangerer dette mesterskapet.

Kjemi 2 på besøk hos UiO

Elevene i kjemi 2 har besøkt farmasøytisk institutt på UiO for å lære om legemiddelkjemi.

Velkommen til åpen skole

Torsdag 23. januar kl 18 arrangerer vi åpen skole. Vi ønsker ungdommer og foresatte velkommen til oss!

Skolemesterskap for ungdomsbedriftene på Skedsmo 17. januar

Fredag 17. januar skal det arrangeres skolemesterskap for ungdomsbedriftene her på Skedsmo. Vi ønsker ungdomsbedriftene lykke til!

Erasmus+ prosjektet "Eco City"

I prosjektet Eco City samarbeider Skedsmo vgs med franske og greske elever og lærere. I uka 41 fikk vi besøk!

Deltagere fra Skedsmo, Asker og Nannestad sammen med arrangør Anders Grønning (Asker vgs)

Skoleturnering i spansk

Høsten 2019 deltok spanskelever fra Skedsmo i skoleturnering i brettspillet New Amigos.

Yrkesfagelever på utplassering i Tyskland

I oktober reiste elever fra Vg2 design og håndverk, Vg2 byggfag og Vg2 elektrofag på utplassering i Lüneburg, Tyskland.

Julemesse

Torsdag 28. november var det klart for julemesse igjen

Spennende prosjekt på tvers av landegrenser

Elevene i 1STE har vært i Frankrike i forbindelse med Erasmusprosjektet «From Pieces to Peaces» gjennom Erasmus+