Digital opplæring fortsetter etter påske

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske.

Påskehilsen

Her kommer en liten påskehilsen fra oss på Skedsmo.

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter ble i år avholdt digitalt 1. april. Ungdomsbedriftene ved Skedsmo vgs har vært flinke til å omstille seg til et digitalt mesterskap.

Helsetjenestens oppfølging av russefeiring og koronasituasjonen i Lillestrøm kommune

Elever er velkomne til å ta kontakt med skolens helsesykepleiere eller Helsestasjon for ungdom også i perioden når skolen er stengt.

Endring av søknad for videregående skole

Elever som ønsker å endre Vigo-søknaden må ta kontakt med karriereveileder for å få hjelp til å endre søknaden sin.

Startup Stock Photos

Alle eksamener for 10. trinn og alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst

Regjeringen har besluttet å avlyse alle skriftlige og muntlige eksamener på 10. trinn og alle skriftlige eksamener i videregående skole våren 2020. Alle elever får vitnemål selv om eksamen avlyses.

Utvidet søknadsfrist fra Lånekassen

På grunn av koronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet besluttet at elever og studenter får mulighet til å søke om lån og stipend fram til 15. april. Fristen for å søke var opprinnelig 15. mars, men søknaden skal åpne igjen tirsdag 24. mars.

Informasjon til elever

Elever skal ikke oppholde seg på skolen i perioden fram til påske. Oppdatert 19.03 med informasjon om fravær.

Startup Stock Photos

Innsamling av kontaktopplysninger

Viken fylkeskommune jobber med å få på plass en SMS-varslingstjeneste som skal benyttes til å varsle foresatte om alvorlige hendelser ved skolene. I den forbindelse trenger skolen kontaktopplysninger om foresatte.

Tilgang på rådgivertjenesten

Våre rådgivere og miljøarbeideren har hjemmekontor i disse dager. Men de er tilgjengelige på e-post og telefon, så ikke nøl med å ta kontakt!