Julemesse

Torsdag 28. november var det klart for julemesse igjen

Spennende prosjekt på tvers av landegrenser

Elevene i 1STE har vært i Frankrike i forbindelse med Erasmusprosjektet «From Pieces to Peaces» gjennom Erasmus+

Utdanningstorget Romerike 2019

20. og 21. november arrangerer Veiledningssenteret Romerike og regionens videregående skoler Utdanningstorget. Vi ønsker elever og foresatte/foreldre hjertelig velkommen!

Oppsummering av SOS-dagen

31. oktober arrangerte elevene på Skedsmo SOS-dag. Som tidligere år samlet de inn penger til SOS-barnebyer.

Spørreundersøkelse for elever med dysleksi/lese og skrivevansker

Ansatt ved Hamar katedralskole gjennomfører en spørreundersøkelse for elever med dysleksi/lese og skrivevansker i forbindelse med masterstudier.

Oversiktsbilde

Skedsmo vgs' vellykkede u-hjelpsprosjekt i Tanzania

Fra 1998 til 2004 hadde Skedsmo vgs et prosjekt i Tanzania der vi skulle bygge en videregående skole for jenter. Denne artikkelen handler om dette prosjektet.

SOS-dagen 2019

31. oktober arrangerer elevene på Skedsmo SOS-dag. Som tidligere år samler de inn penger til SOS-barnebyer.

Informasjon til elever og foresatte om elevundersøkelsen 2019

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse i regi av Utdanningsdirektoratet (Udir) der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Utplassering i Tyskland

7. oktober reiste en gruppe elever med "Gjør det"-prosjektet på utveksling.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse 2019

Helsetjenesten på Skedsmo vgs tilbyr vaksinen til våre elever.