Skolemesterskap for ungdomsbedrifter

Fredag 17. januar arrangerte vi skolemesterskap for ungdomsbedriftene på skolen. Dette er andre gang vi arrangerer dette mesterskapet.

Entreprenørskapslærer Marianne Rolstad og avdelingsleder for språk-, samfunns- og økonomifag Hans Ivar Blystad ønsket velkommen, og daglig leder for Ungt Entreprenørskap Akershus, Petter Skotland snakket om hva juryen ville legge vekt på både når elevene pitcher sin bedrift og når de står på stand.

Bedriftene startet med å fortelle kort om sitt produkt, og gikk deretter videre til sine stands i kantina der de møtte juryen.

Juryen bestod av representanter fra Ungt Entreprenørskap, NAV, Bertel O. Steen eiendom, samt markedsføringslærer, økonomilærer og avdelingsleder her på skolen.

En av markedsføringklassene ved skolen stemte fram vinner av publikumsprisen.

Vinnerne i de ulike kategoriene er:

• Beste stand: Le clé (Kristoffer, Mir, Daniel, Jakob, Ali)
  • Beste pitch/presentasjon: EasyPack (Marius, Johannes, Adrian, Vebjørn, Ahmad)
  • Beste forretningsplan: Le clé (Kristoffer, Mir, Daniel, Jakob, Ali)
  • Beste logo: Hotpocket (Vithursan, Daniel, Fredrik, Ola, Saif)
  • Beste markedsføring: Curecase (Sindre, Shervin, Aleksander, Nikolai, Nelagshan)
  • Beste ungdomsbedrift: Le clé (Kristoffer, Mir, Daniel, Jakob, Ali)
  • Publikumsprisen: Hotpocket (Vithursan, Daniel, Fredrik, Ola, Saif)

Vi gratulerer vinnerne og takker alle involverte for god innsats!

Hans Ivar Blystad

Avdelingsleder språk-, samfunns- og økonomifag. Trinnansvar Vg1